News

Farkkujen huomaamaton paikkaaminen

Julkaissut Tanja Honkala-Miettinen

Kohdefarkut, paikkatilkkumateriaali ja valitut ompelulangat  Jokaisella meistä on ne lempifarkut, joita suorastaan rakastaa, eikä niistä haluaisi luopua. Niin myös minun pojallani on ne muutamat lempifarkut, joita äiti uskollisesti paikkaa tilanteen mukaan. Useimmiten ne kuluvat polvesta puhki ja silloin laitan sopivan värisestä farkusta paikkaa päälle. Tällä kertaa pojan farkut olivat kuluneet takamuksen puolelta puhki, läheltä taskuja. Siihen kohtaan hän toivoi mahdollisimman huomaamattomia paikkauksia. Eikun tuumasta toimeen! Lähtötilanne Ensinnä valitsin lähelle farkkujen väriä olevaa farkkukangasta vahvikkeeksi. Lisäksi valitsin ompeluun vaaleanharmaata ja vaaleansinistä ompelulankaa. Parhaiten voit tarkastella lankojen sopivuutta ottamalla rullasta pätkän lankaa auki ja laittamalla farkkujen päälle. Mitä paremmin lanka "uppoaa" farkkuihin,...

Lue lisää →

Eikä! Reikä!

Julkaissut Tanja Honkala-Miettinen

Eikä! Reikä!
Jokaiselle vanhemmalle on varmasti tuttu näky lapsen housujen polveen ilmestyvä reikä. Se harmittaa, varsinkin jos vaate on suhteellisen uusi. Eikä lastaan halua kokonaan kieltää leikkimästä, vaikka aina tulee ohjeistettuakin, ettei uusilla housuilla heti mentäisi harrastamaan polviluisua tai muuta vastaavaa.

Lue lisää →

Maailman ympäristöpäivä

Julkaissut Pinja Kunelius

Maailman ympäristöpäivä
Maailman Ympäristöpäivää vietetään 5. 6. ja vuoden 2021 teemana on Ekosysteemin palauttaminen luonnontilaan. Haluan nostaa ympäristöasiat esille, koska yrityksemme ideologia ja tavoitteet sopivat hyvin yhteen tämän aihepiirin kanssa, kuten myös henkilökohtaiset ajatukseni aiheen tiimoilta. 

Lue lisää →

Kestositeitä, mitä ihmettä...?

Julkaissut Pinja Kunelius

Kestositeitä, mitä ihmettä...?
Onko hullumpaa kuultu kuin kestoside? Toisin sanoen kangaspala
korvaamassa ”kaupan siteitä”..? Tavallaan.. Mutta oletkos koskaan
kokeillut? Voisin melkein vannoa, että ihastut!

Lue lisää →

Yrityksemme

Julkaissut Pinja Kunelius

Yrityksemme
Lavender Snooze Oy on vuonna 2019 perustettu pieni osakeyhtiö. Yrityksen on perustanut yhdessä kaksi sisarusta, joille käsityöt ja käsillä tekeminen on ollut lähellä sydäntä lapsuudesta saakka.

Lue lisää →