Lavender Snooze Oy

Lavender Snooze Oy on vuonna 2019 perustettu pieni osakeyhtiö. Yrityksen on perustanut yhdessä kaksi sisarusta, joille käsityöt ja käsillä tekeminen on ollut lähellä sydäntä lapsuudesta saakka.

 

Meidän pääasialliset tuotteemme ovat erilaiset kestotuotteet. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy erilaisia kestovaippoja; sivuneppivaippa, taskuvaippa ja sisätaskuvaippa. Muita kestotuotteitamme on vanulaput, virkatut vanulaput, luutut, rintaliivinsuojat, siteet, alushousunsuojat, säilytyspussit, kassit ja laukut.  

 

Teemme ja suunnittelemme itse myös erilaisia vaatteita, koruja ja paperitavaroita.

 

Palveluihimme kuuluu hää- ja juhlapukujen suunnittelu ja valmistus, erilaiset käsitöihin liittyvät kurssit ja tarjoamme myös japanin kielen kursseja.

 

Yrityksessämme on kaksi omistajaa ja molemmat heistä valmistavat itse suurimman osan tuotteista.

 

Yrityksen omistajat Tanja ja Pinja jakavat yrityksen eri työt ja vastuut yhdessä, sen mukaan kumman osaamisalaan se soveltuu paremmin.

 

Tanjan vastuualueisiin kuuluu suurimman osan kestotuotteiden, hää- ja juhlapukujen suunnittelu ja valmistus. Palveluiden osalta Tanja toimii käsitöihin liittyvien kurssien opettajana.

 

Pinjan vastuualueisiin kuuluu korujen ja paperitavaroiden valmistus. Pinja myös toimii erilaisten vaatteiden ja tuotteiden suunnittelijana. Palveluiden osalta Pinja toimii japanin kielen kurssien opettajana. Pinjan vastuulla on myös yrityksen sosiaalisen median ja markkinoinnin hoitaminen.